Kļičko savu pēdējo cīņu grib aizvadīt Kijevas Olimpiskajā stadionā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušais pasaules boksa čempions smagsvariem Vladimirs Kļičko savu pēdējo cīņu boksera karjerā vēlētos aizvadīt Kijevas Olimpiskajā stadionā.

29. aprīlī Kļičko Vemblija stadionā Londonā aizvadīs cīņu ar Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempionu britu Entoniju Džošuu.

«Tā arēna atbilst visām prasībām. Nacionālais sporta komplekss Kijevā ne ar ko neatpaliek no labākajiem stadioniem Vācijā. Bet, lai es tur aizvadītu cīņu, ir jāņem vērā vairāki faktori. No savas puses viennozīmīgi varu apstiprināt, ka vēlos cīnīties Kijevā. Būtu simboliski, ja tur aizvadītu savas karjeras pēdējo cīņu,» izdevumā «BoxingScene» citēts Kļičko.

Futbolā Kijevas olimpiskais stadions var uzņemt 70 050 skatītāju.

Kļičko cīņa ar Džošuu būšot nozīmīgākā britu boksa vēsturē. Paredzams, ka šo cīņu Vemblija stadionā klātienē noskatīsies aptuveni 90 000 skatītāju.

Džošuas rīcībā ir arī mazāk prestižā Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) pasaules čempiona josta, turklāt duelī ar 41 gadu veco Kļičko notiks cīņa arī par Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempiona titulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu