Meivezers: Konor, beidz bēgt un izvairīties

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu bokseris Floids Meivzers (49-0) masu medijiem izteicies, ka MMA zvaigzne Konors Makgregors (21-3) izvairās no viņa.

«Konor Makgregor, beidz bēgt un izvairīties no Floida,» sacīja Meivezers. «Tevis dēļ, Konor Makgregor, esmu atkal atgriezies ringā. Pasaki UFC, lai šo cīņu organizē.»

«Nevēlos, lai UFC izskatītos slikti. Mēs, bokseri, neesam zaķpastalas. Tādēļ nevēlos, lai Konors no manis izvairās. Viņš mani izaicināja un teica, ka vēlas cīnīties,» piebilda boksa leģenda.

Meivezera un UFC vieglās divīzijas čempiona Makgregora (21-3) iespējamā tikšanās boksa ringā tiek apspriesta ilgāku laiku. Amerikānis publiski izteicās, ka Makgregoram piedāvā 15 miljonus ASV dolāru par cīņu, kamēr viņa paša honorārs esot 100 miljoni.

Iepriekš presē izskanēja informācija, ka UFC vadītājs Dana Vaits katram no cīkstoņiem solījis pa 25 miljoniem ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu