UFC prezidents: Makgregora un Meivezera cīņa būs izņēmums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/LETA/TVNET

UFC cīņu organizācijas prezidents Dana Vaits nav sajūsmā par iespējamo dueli starp MMA īru zvaigzni Konoru Makgregoru un divpadsmitārtējo čempionu boksā amerikāni Floidu Meivezeru. Ja šī cīņa patiešām notiks, tā būšot izņēmums.

Cīņa tikšot organizēta pēc boksa noteikumiem. Iepriekš Nevadas štata atlētikas komisija šim duelim izsniegusi atļauju.

Makgregors jau labu laiku aizvada boksa treniņus un no MMA cīņām pagājis malā, turklāt viņa ģimenē gaidāms pieaugums.

«Nē, man nepatīk šī ideja,» izdevums «FOX Sports» citē Vaita teikto. «Tomēr par šo cīņu tik daudz runāts. Tas ir liels notikums. Tagad mani cīkstoņi runā par to, ka vēlas cīnīties ar to un to bokseri. Šī būs tāda pirmā un pēdējā reize.»

40 gadus vecais Meivezers, kurš savas karjeras laikā 49 cīņās ne reizi nav zaudējis, jau ilgāku laiku nespēj vienoties ar Makgregoru par finansiālajiem nosacījumiem. Iepriekš viņš pauda, ka honorārs, kādu vēlas saņemt, nevar būt mazāks par 100 miljoniem ASV dolāru neatkarīgi no cīņas iznākuma.

«Tā būtu intriģējoša cīņa. Cilvēkiem tā noteikti būtu interesanta. Konors to vēlas, jo no finansiālā viedokļa viņš nopelnītu milzīgu naudu. Es ļoti cienu Konoru. Viņš gatavs cīņai tādos apstākļos, pie kādiem puiši viņa līmenī to nekad nedarītu,» teica Vaits.

Tāpat pastāv iespēja, ka šī cīņa nekad nenotiks un Meivezers boksa ringā var arī vairs neatgriezties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu