Džošua: Tipisks Fjūrijs - vienmēr runā muļķības pirms cīņas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bokseri Entonijs Džošua un Taisons Fjūrijs otrdien sociālajā tīklā «Twitter» apmainījās asumiem, Džošua aicinot savu oponentu pārstāt bārstīt apvainojumus un doties ringā.

Fjūrija veselības un citu iemeslu dēļ pērn divas reizes tika atcelts viņa duelis pret Ukrainas bokseri Vladimiru Kļičko, kurā viņš 2015.gada novembrī uzvarēja, savā īpašumā iegūstot Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un žurnāla «Ring» čempiona jostas.

Kļičko vēlējās revanša cīņu ar Fjūriju, tomēr brita karjera ir piedzīvojusi lejupslīdi, jo viņš cīnās ar atkarībām, tāpēc WBA un WBO čempiona jostas kļuvušas vakantas. Savukārt pirms tam Fjūrijam tika atņemtas IBF un IBO čempiona jostas, kuras tagad pieder Kļičko nākamajam pretiniekam Džošua.

Fjūrijs, mēģinot nokaitināt Džošua, viņu nosauca par «nabagu Frenku Bruno», piesaucot astoņdesmito gadu britu boksa zvaigzni.

«Tipisks Fjūrijs - vienmēr runā muļķības brīdī, kad tuvojas cīņa. Piedāvāšu to pašu, ko iepriekšējo reizi. Divas biļetes pie ringa, bet neņem nevienu līdzi, jo vienā sēdvietā neietilpsi,» atbildēja Džošua.

«Es varbūt esmu apaļīgs, bet tu esi čempions uz papīra, kurš grib būt sliktais puisis. Apzinies savu vietu vai arī es atgriezīšos un nokautēšu tevi,» turpināja Fjūrijs.

«Paklusē un padod ziņu, kad atgriezīsies. Tu esi vienīgais iemesls, kāpēc mums nav bijusi cīņa,» rakstīja Džošua.

«Nemētā akmeņus, kad atrodies stikla mājā. Vispirms tiec galā ar Kļičko, bet pēc tam es tev pasniegšu paraugstundu boksā, apsolu. Veiksmi,» sarunu nobeidza Fjūrijs.

Džošua un Kļičko dueli par IBF, IBO un WBA čempionu jostām aizvadīs 29.aprīlī Vemblija stadionā.

Pašlaik 27 gadus vecais Džošua 2012.gadā triumfēja Londonas olimpiskajās spēlēs, bet kopš tā laika profesionālajā karjerā viņš visas 18 cīņas noslēdzis ar priekšlaicīgu uzvaru.

Tikmēr šobrīd 41 gadus vecais Kļičko pirms dueļa ar Fjūriju zaudējuma garšu nebija izjutis 11 gadus. Ukrainas bokseris karjeras laikā piedalījies 68 cīņās, triumfējot 64 no tām, turklāt 54 panākumus izcīnījis ar nokautu.

Pēc boksa pasaules pieprasījuma Vemblija stadiona kapacitāte šim duelim palielināta no 80 000 līdz 90 000 skatītāju vietu.

Ja cīņu apmeklēs tik daudz skatītāju tas būs jauns Lielbritānijas pēckara rekords. Pašlaik tas pieder brita Karla Froča un amerikāņa Džordža Grova duelim supervidējā svarā, kad šie sportisti 2014.gadā tajā pašā Vemblijā sacentās par tituliem WBA un IBF vērtējumā.

Savukārt Lielbritānijas rekords ir tieši 90 000 skatītāju, kad 1939.gadā pirmā smagā svara kategorijā «Whie City» stadionā Londonā spēkojās Lens Hārvijs un Džoks Makevojs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu