UFC prezidents: Cīņa ar Meivezeru var kļūt Makgregoram pēdējā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

UFC organizācijas prezidents Dana Vaits domā, ka jauktās cīņas mākslas (MMA) superzvaigznei īram Konoram Makgregoram iespējamā cīņa ar divpadsmitkārtējo pasaules boksa čempionu Floidu Meivezeru var kļūt par pēdējo Makgregora karjerā.

Viņš pauda, ka neviena cita cīņa, kas varētu notikt pēc iespējamās cīņas ar Meivezeru, nebūs ne tuvu tik ienesīga finansiālā ziņā, tāpēc Makgregors varētu pārtraukt karjeru.

«Konors par šo cīņu varētu nopelnīt 75 miljonus ASV dolāru. Kā lai pēc tādas viņš atgriežas UFC un cīnās par 10 miljoniem? Visticamāk, viņš vairs nekad necīnītos. Lai cīnītos, ir jābūt izsalkušam. Ka gan lai kļūst izsalcis, ja tavā kontā jau atrodas 75 miljoni? Tomēr viņš ir nocieties pēc cīņas ar Meivezeru, lai pierādītu cilvēkiem, ka viņi kļūdās,» kanālā Westfest TV sacīja Vaits.

Iepriekš Makgregors atklāja, ka viņš parakstījis kontraktu par cīņu ar Meivezeru un gaida, kad to izdarīs viņa gaidāmais oponents.

Presē ilgu laiku klīdušas runas par Meivezera un Makgregora iespējamo cīņu. Puses ilgstoši neesot spējušas vienoties par finansiālajiem nosacījumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu