Krievu bokseris Kudrjašovs pieveic Durodolu un kļūst par Brieža nākamo pretinieku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievu bokseris Dmitrijs Kudrjašovs sestdien dzimtenē cīņā par Pasaules Boksa padomes (WBC) Sudraba jostu pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem) pieveica nigērieti Olanrevaju Durodolu, kļūstot par latvieša Maira Brieža nākamo pretinieku.

Pašlaik 31 gadu vecais Kudrjašovs pretinieku sestdien pieveica piektajā raundā ar tehnisko nokautu. Tādējādi viņš revanšējās Durodolam par 2015.gadā Kazaņā piedzīvoto zaudējumu, turklāt viņam tā bija pirmā neveiksme karjerā.

Kudrjašovs pēc šīs cīņas kļuvis par obligāto pretendentu uz WBC jostu, kas tagad pieder tieši Briedim. Tiesa, latvietis gatavojas startēt Pasaules boksa sērijas turnīrā, kur uzvarētājs iegūs leģendārā Muhameda Ali vārdā nosauktu balvu.

Kudrjašovs karjeras laikā aizvadītajās 22 cīņās izcīnījis 21 uzvaru, visās no tām triumfējot ar nokautu.

Briedis savu iepriekšējo cīņu aizvadīja aprīļa pašā sākumā, kad Vācijā cīņā par WBC troni pieveica Marko Huku. Savukārt pirms gada arī latvietis pārspēja Durodolu, tobrīd kļūstot par WBC titula obligāto pretendentu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu