Boksa leģenda Lūiss gaidāmo Meivezera un Makgregora cīņu nosauc par smieklīgu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/EPA/LETA/TVNET

Boksa slavas zālē ievēlētais Lenokss Lūiss no Lielbritānijas netērētu naudu gaidāmajai amerikāņa Floida Meivezera un īra Konora Makgregora cīņai, uzskatot, ka tā nav nopietna, jo iznākums ir paredzams.

Kādreizējais neapstrīdamais pasaules čempions smagajā svarā Lūiss ir pārliecināts, ka Meivezera pieredze boksā un roku ātrums būšot nepārvarams šķērslis Makgregoram, kurš ir labi zināms no jauktās cīņas mākslas (MMA) sacensībām.

«Man tas viss šķiet smieklīgi,» Lūiss sacīja ESPN. «Ir runa par sacensību, kurā var izmantot tikai rokas. Katrs cīņu sporta veids sākas no rokām, taču šeit ir divi pilnīgi atšķirīgu sporta veidu pārstāvji.»

Abu cīņa paredzēta 26. augustā Lasvegasā, un promouteri plāno nopelnīt miljoniem dolāru par tās translēšanu maksas televīzijā. Cīņas ilgums būs 12 raundi.

«Floids viņu nokautēs. Viņš ir pārāk grūts pretinieks Makgregoram, kuram nav pietiekamas pieredzes [boksā],» sacīja Lūiss. «Es netērēšu naudu, lai varētu to skatīties, bet rezultāts gan mani interesē. To, kurš uzvarēs, es jau zinu, tādēļ skatīties nav jēgas.»

Patlaban 40 gadus vecais Meivezers profesionāla boksera karjeras laikā izcīnīja 49 uzvaras 49 cīņās, turklāt 26 gadījumos panākumu guva ar nokautu. Tikmēr 28 gadus vecais Makgregors savā MMA karjerā izcīnījis 21 uzvaru 24 cīņās.

Makgregors nekad nav boksējies profesionālā līmenī, tik vien kā būdams padsmitgadnieks.

«Nedomāju, ka šāda cīņa boksam nodarīs kādu ļaunumu. Man patīk Brūss Lī un arī citi cīņu veidi. Kad to pārstāvji cīnās pret bokseriem, cenšos saskatīt atšķirības,» sacīja Lūiss

Meivezers un Makgregors vēl nemaz nav tikušies viens ar otru, taču viņi vienojušies par reklāmas braucieniem lielākajās ASV pilsētās pirms gaidāmā dueļa.

Meivezers par boksera karjeras beigšanu pavēstīja, esot pasaules čempiona jostas īpašnieks Pasaules Boksa padomes (WBC) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) versijās.

Tikmēr Makgregors savu pēdējo MMA cīņu aizvadīja 2016.gada novembrī. Īru sportists jau ir saņēmis boksera licenci Kalifornijā, bet viņam tāda ir jāsaņem arī Nevadā, kur notiks mačs pret Meivezeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu