Briedis tikšanās ar līdzjutējiem laikā šodien prezentēs savas čempiona jostas

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas labākais bokseris un Pasaules Boksa padomes (WBC) čempions Mairis Briedis šodien, 20. jūnijā, prezentēs savu čempiona jostu un tiksies ar faniem, informē sabiedrisko attiecību aģentūra «Repute».

Tikšanās notiks «Virši-A» degvielas uzpildes stacijā DUS «Brīvība» Brīvības gatvē 250 no plkst. 18.00 līdz 19.00. Tās laikā ikvienam interesentam būs iespēja aplūkot arī iegūto Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) čempiona jostu, saņemt autogrāfu un fotografēties.

32 gadus vecais Briedis pēdējo cīņu aizvadīja Vācijā, kad cīņā par WBC čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem) sakāva Marko Huku. Tāpat viņš saņēma iepriekš Hukam piederošo IBO jostu.

Karjeras laikā Briedis uzvarējis visās 22 cīņās, no kurām 18 ar nokautu.

Jūnija sākumā par obligāto pretendentu uz Briedim piederošo WBC čempiona jostu kļuva krievu bokseris Dmitrijs Kudrjašovs.

Briedis šā gada izskaņā piedalīsies īpašā Pasaules boksa sērijas turnīrā, kur uzvarētājs iegūs leģendārā Muhameda Ali vārdā nosauktu balvu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu