Biļetes uz Makgregora - Meivezera cīņu maksā milzu summas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/LETA/TVNET

Biļetes uz MMA zvaigznes īra Konora Makgregora un divpadsmitkārtējā pasaules boksa čempiona Floida Meivezera no ASV cīņu tirgo par milzīgām summām. Lētākā maksā 2059 eiro, bet dārgākā - premium - 84 416 eiro, kas jāiegādājas pārī - tātad 168 832 eiro, vēsta «The Sun».

«T-Mobile Arena», kur 26. augustā risināsies gaidītā cīņa, uz boksa un MMA cīņām spēj uzņemt 20 000 skatītāju.

Vidējā biļetes cena ir 12,5 tūkstoši eiro.

Cīņu klātienē solījušas apmeklēt daudzas popkultūras slavenības. To Lasvegasā skatīsies arī pazīstamais aktieris, modelis, kultūrists, biznesmenis, filantrops, aktīvists un politiķis Arnolds Švarcenegers.

Cīņa risināsies pēc boksa noteikumiem. Par dueļa pārliecinošu favorītu tiek uzskatīts 40 gadus vecais Meivezers, kurš savas karjeras laikā 49 cīņās izcīnījis visas uzvaras. Pēdējo reizi profesionālajā ringā viņš devās 2015. gada septembrī.

Gaidāmajā cīņā netiks izcīnīti nekādi tituli, taču sagaidāms, ka tas būs viens no visu laiku ienesīgākajiem boksa dueļiem. BBC vēsta, ka katrs no sportistiem varētu nopelnīt vairāk nekā 100 miljonus ASV dolāru (aptuveni 89,5 miljoni eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu