Fjūrijs: Makgregors nokautēs Meivezeru 35 sekunžu laikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Bijušais pasaules boksa čempions smagsvaru kategorijā Taisons Fjūrijs ir pārliecināts, ka jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne īrs Konors Makgregors nokautēs divpadsmitkārtējo pasaules čempionu boksā amerikāni Floidu Meivezeru. Turklāt to paveikšot jau pirmā raunda sākumā.

«Domāju, Makgregors viņu nokautēs 35 sekunžu laikā, tā kā to izdarīja ar Hosē Aldu. Viņš to izdarīs pirmajā raundā,» «iFL TV» sacīja Fjūrijs. «Uz priekšu, Makgregor!»

Tomēr par visai pārliecinošu cīņas favorītu tiek uzskatīts Meivezers.

Ilgi gaidītā un plašu ažiotāžu guvusī cīņa risināsies 26. augustā Lasvegasā.

40 gadus vecais Meivezers savas karjeras laikā 49 cīņās izcīnījis visas uzvaras. Pēdējo reizi profesionālajā ringā viņš devās 2015. gada septembrī.

Gaidāmajā cīņā netiks izcīnīti nekādi tituli, taču sagaidāms, ka tas būs viens no visu laiku ienesīgākajiem boksa dueļiem. BBC vēsta, ka katrs no sportistiem varētu nopelnīt vairāk nekā 100 miljonus ASV dolāru (aptuveni 89,5 miljoni eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu