Bokseris Pakiao vēlas aizvadīt revanša cīņu pret Meivezeru

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Ja slavenajam filipīniešu bokserim Manijam Pakiao šajā nedēļas nogalē izdosies pieveikt austrālieti Džefu Hornu, viņš savu nākamo cīņu mēģinās sarunāt pret principiālo pretinieku Floidu Meivezeru no ASV.

Abu slaveno sportistu savstarpējais duelis norisinājās jau pirms diviem gadiem, kad visu laiku ienesīgākajā boksa cīņā triumfēja Meivezers. Lai arī pēcāk izskanēja runas par šo sportistu atkalsatikšanos ringā, tas tomēr nepiepildījās. Vēlāk viņi noslēdza savas bokseru gaitas, tomēr nu aktīvajā sportā ir atgriezušies.

«Manijs vēlas revanšu pret Meivezeru,» teica Pakiao treneris Fredijs Ročs. «Tomēr, lai tiktu pie šādas cīņas, vispirms ir jāizskatās labi pret Hornu.»

Treneris piesardzīgi norādīja, ka Horns gan var traucēt šiem plāniem, lai gan Pakiao ir situācijā, kurā esot obligāti jāuzvar.

Pašlaik Pakiao īpašumā ir čempiona josta Pasaules boksa organizācijas (WBO) versijā pusvidējā svarā (līdz 66,7 kg), bet cīņā pret Hornu, kurš uzvarējis 16 no saviem 17 dueļiem, viņš tiek uzskatīts par izteiktu favorītu.

Pats Pakiao par iespējamu cīņu ar Meivezeru izteicās kautrīgi.

«Ja ir iespēja, kādēļ ne? Taču tagad mana uzmanība pievērsta nākamajai cīņai,» sacīja 38 gadus vecais Pakiao, kurš bijis pasaules čempions astoņās svara kategorijās. «Nevēlos noniecināt Hornu, izsakoties par cīņu ar citu pretinieku, pirms nav noticis mačs ar viņu.»

Savukārt 40 gadus vecā leģenda Meivezers atgriezīsies ringā, lai augustā sacenstos ar jauktās cīņu mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru no Īrijas.

Pakiao karjeras laikā uzvarējis 59 no 67 cīņām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu