Džošua un Kļičko atkārtotā cīņa varētu norisināties Lasvegasā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Britu smagsvara boksera Entonija Džošua un pieredzējušā ukraiņa Vladimira Kļičko atkārtotā cīņa varētu norisināties ASV pilsētā Lasvegasā, norādījis promouters Edijs Hērns.

Aprīļa beigās Džošua slavenajā Vemblija stadionā aizraujošā cīņā pieveica 41 gadu veco Kļičko, saglabājot Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) pasaules smagsvaru čempiona jostu, kā arī iegūstot vakanto Pasaules Boksa asociācijas (WBA) jostu.

Tomēr abu bokseru līgumā bija iekļauts punkts, ka Kļičko zaudējuma gadījumā ir tiesīgs pieprasīt revanša cīņu.

Pašlaik starp abām pusēm norisinās sarunas.

«Pašlaik noslēgumam tuvojas sarunas par cīņas norises vietām. Priekšgalā izvirzījusies Lasvegasa. Zinu, ka britu faniem patiktu šāds ceļojums, lai klātienē redzētu Džošua un Kļičko dueli,» pauda Hērns.

«Vēl ir varianti cīņu aizvadīt Nigērijā, Dubaijā un, protams, Kārdifā,» izteicās Hērns. «Domāju, nākamnedēļ šos variantus prezentēsim Kļičko komandai.»

Šobrīd 27 gadus vecais Džošua karjeras laikā izcīnījis 19 uzvaras, turklāt visus panākumus guvis, pretiniekus nokautējot.

Anglijā dzimušais Džošua, kuram ir nigēriešu vecāki, boksam pievērsās vien 2008.gadā un četrus gadus vēlāk kļuva par olimpisko čempionu.

Tikmēr leģendārais ukrainis Kļičko piedalījies 69 cīņās, triumfējot 64 no tām, turklāt 54 panākumus izcīnījis ar nokautu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu