Makgregors pēc dueļa ar Meivezeru nākamo cīņu grib aizvadīt Krievijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne īrs Konors Makgregors pēc gaidāmā dueļa pret divpadsmitkārtējo pasaules čempionu boksā amerikāni Floidu Meivezeru nākamo cīņu grib aizvadīt Krievijā pret mājinieku cīkstoni Habibu Nurmagomedovu.

UFC prezidents Dana Vaits uzskata, ka Makgregors atgriezīsies UFC un gribēs aizstāvēt savu titulu, neatkarīgi no rezultāta cīņā pret Meivezeru.

«Zināt, ko man Konors pateica? Viņš grib cīnīties Krievijā pret Habibu. Konors ir lielisks, un viņam neviens nav līdzīgs. Viņš gatavojas tikties ar Meivezeru, bet jau domā par nākamo cīņu pret Habibu,» «USA Today» citē Vaitu.

Tiesa, Nurmagomedovam vēl ir paredzēta cīņa pret amerikāni Toniju Fergusonu, kurā jānoskaidro titula pretendents, ja Makgregors to patiesi gribēs aizstāvēt. Tā jau trīs reizes atcelta, un par cīņas norises laiku un vietu vēl nav panākta vienošanās.

Teju 24 gadu ilgajā UFC pastāvēšanas vēsturē Krievijā vēl nav notikusi neviena oficiāla cīņa, neskatoties uz to, ka šajā valstī pēdējā laikā izveidojušies vairāki spēcīgi cīkstoņi, starp kuriem Nurmagomedovs tiek uzskatīts par vienu no labākajiem.

Vaits vēl tikai pirms mēneša izteicās, ka Makgregoram cīņa pret Meivezeru varētu būt pēdējā viņa karjerā, jo pēc tik lielas nopelnītās naudas boksa ringā sportistam būs grūti atgriezties UFC un cīnīties par 10 miljoniem.

Jau ziņots, ka ilgi gaidītā un plašu ažiotāžu guvusī Makgregora cīņa pret Meivezeru risināsies 26. augustā Lasvegasā.

28 gadus vecais Makgregors, kurš salīdzinoši nesen pilnībā sācis savus treniņus veltīt boksera iemaņu uzlabošanai, MMA ringā aizvadījis 24 cīņas un 18 no 21 uzvaras guvis ar pretinieka nokautu.

Savukārt 40 gadus vecais Meivezers savas karjeras laikā 49 cīņās izcīnījis visas uzvaras. Pēdējo reizi profesionālajā ringā viņš devās 2015. gada septembrī.

Gaidāmajā cīņā netiks izcīnīti nekādi tituli, taču sagaidāms, ka tas būs viens no visu laiku ienesīgākajiem boksa dueļiem. BBC vēsta, ka katrs no sportistiem varētu nopelnīt vairāk nekā 100 miljonus ASV dolāru (aptuveni 89,5 miljoni eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu