Meivezers cīņai ar Makgregoru gatavojas nopietni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Divpadsmitkārtējais pasaules čempions boksā amerikānis Floids Meivezers gaidāmajai cīņai ar jauktās cīņas mākslas zvaigzni (MMA) īru Konoru Makgregoru gatavojas nopietni. Titulētais ASV bokseris tiek uzskatīts par pārliecinošu dueļa favorītu.

Abi sportisti boksa ringā tiksies 26. augustā Lasvegasā. Ažiotāža par šo dueli ir milzīga, to solījušas klātienē apmeklēt daudzas ASV šovbiznesa zvaigznes.

«Zinu, ka neesmu vairs tāds cīkstonis, kāds biju pirms 20 gadiem. Un ne tāds, kāds biju pirms 10 vai pieciem gadiem. Esmu vienkārši veca leģenda, kurš liek lietā boksa cimdus,» savā «Instagram» kontā raksta Meivezers.

Viņš «Instagram» ievietojis video, kurā redzams nopietni trenējamies.

28 gadus vecais Makgregors, kurš salīdzinoši nesen pilnībā sācis savus treniņus veltīt boksera iemaņu uzlabošanai, MMA ringā aizvadījis 24 cīņas un 18 no 21 uzvaras guvis ar pretinieka nokautēšanu.

Savukārt 40 gadus vecais Meivezers savas karjeras laikā 49 cīņās izcīnījis visas uzvaras. Pēdējo reizi profesionālajā ringā viņš devās 2015. gada septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu