Makgregora treneris: Konors atgriezīsies MMA, bet ne naudas dēļ

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Konors Makgregors no Īrijas pēc boksa cīņas ar divpadsmitkārtējo pasaules čempionu boksā amerikāni Floidu Meivezeru atgriezīsies UFC ringā, uzskata viņa treneris Džons Kavana.

«Neredzu nevienu iemeslu, kāpēc lai viņš neatgrieztos,» izdevumā «MMA Fighting» citēts treneris. «Protams, tas nenotiks naudas dēļ. Viņš man ļoti skaidri pateica: «gatavojies, mēs astoņstūrī atgriezīsimies decembrī.»

28 gadus vecais Makgregors 26. augustā Lasvegasā boksa cīņā spēkiem mērosies ar Meivezeru, kurš savas karjeras laikā 49 cīņās nav izjutis zaudējuma rūgtumu.

«Nauda vairs nav viņa motivācija,» sacīja Kavana. «Viņš vēsā mierā tikpat var nopelnīt kino vai izklaides industrijā. Tas ir izaicinājums. Tāpēc viņš sporta zālē katru dienu uzjautrinās. Ja viņš beigs treniņus zālē un vairs necīnīsies, ko viņš darīs brīvajā laikā? Jūs darāt to, kas jums patīk. Un tas viņu atgriež treniņos. Konors to izbauda.»

MMA karjeras laikā Makgregors 24 cīņās izcīnījis 21 uzvaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu