Makgregors uz cīņas prezentāciju ar Meivezeru ieradies uzvalkā ar uzrakstiem «f..k you»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne īrs Konors Makgregors un divpadsmitkārtējais pasaules boksa čempions Floids Meivezers no ASV beidzot tikušies aci pret aci. Uz viņu gaidāmās cīņas prezentācijas pasākumu Makgregors ieradās uzvalkā, kuru rotā daudzi mazi uzrakstiņi «f..k you». Tā ir šova sastāvdaļa.

«Es pieveikšu Meivezeru pirmo četru raundu laikā. Pieminiet manus vārdus,» preses konferencē sacīja Makgregors, uz kura uzvalka maziem burtiem strīpiņu vietā ir uzraksts «f..k you».

Abu cīkstoņu duelis gaidāms 26. augustā Lasvegasā.

«Viņš [Meivezers] šeit ieradies sporta tērpā. Viņš vairs nevar atļauties normālu uzvalku. Nav pat ko piebilst: viņam ir īsas kājas, mazs mugurkauls un maza galva,» teica Makgregors.

«Neviens man neko nenodarīs, neviens neko nevar nodarīt. Savukārt es darīšu, ko gribēšu. Es vienkārši kaifoju, izbaudu šo laiku. Kas attiecas uz pašu cīņu, tad viņš būs bez samaņas pirmajos četros raundos.»

«Meivezers ir cīnījies ar cilvēkiem, kuri no viņa baidījušies. Bet es nebaidos,» pauda Makgregors.

Tiek ziņots, ka katrs no cīkstoņiem neatkarīgi no cīņas iznākuma nopelnīs ap 100 miljoniem ASV dolāru.

«Tas būs viegli, pie velna. Es nokautēšu visus, arī šo te mērgli,» Makgregoram atbildēja Meivezers. «Paraugieties, kura vārds visu pirms ir rakstīs uz visiem plakātiem. Esmu dominējušais. Šis nelietis kāps ringā, un es viņam pasniegšu boksa mācību. Velns parāvis, esmu deviņciparu līmeņa cīkstonis. Cik lielu honorāru Konors saņēma par savu pēdējo cīņu? Trīs miljonus dolāru?»

Preses konferenci «Staples Center» arēnā Losandželosā esot apmeklējuši vairāk nekā 20 000 skatītāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu