Kadirovs vēlas, lai UFC un «Akhmat» cīkstoņi cīnītos līdz nāvei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs ir kaislīgs cīņas sporta piekritējs. Viņš izteicies, ka vēlas, lai UFC cīņas organizācijas sportisti ar «Akhmat MMA» cīkstoņiem cīnītos līdz nāvei.

«Mēs vēlamies, lai «Akhmat MMA» un UFC cīkstoņi cīnītos īpašā turnīrā. Paskatīsimies, kam ir spēcīgāki sportisti. Tas būtu interesanti. Cīņa līdz galam, līdz nāvei,» televīzijas kanāla HBO pārraidē «Real Sports» sacīja Kadirovs.

Viņš grib, lai šāds turnīrs notiktu Čečenijā.

Kadirovs izveidojis savu jauktās cīņas mākslas (MMA) klubu, nosaucot to sava tēva vārdā - «Akhmat MMA». Pēc viņa domām, tajā ir sapulcēti pasaulē spēcīgākie cīkstoņi.

«Domāju, agrāk vai vēlāk mēs pārbaudīsim, kam ir spēcīgāki cīkstoņi,» teica Kadirovs. «Tas būtu lielisks šovs. Mūsu devīze ir - nāve ir labāk nekā otrā vieta.»

Rietumu medijiem Kadirovs sniedzis pirmo interviju pēdējo trīs gadu laikā.

«Esmu cīnījies kopš 15 gadu vecuma,» pastāstīja Kadirovs. «Es zinu, kas ir karš. Esmu lielisks kareivis un labs stratēģis. Mīlu cīņas. Esmu dzimis un audzis kara apstākļos. Mirt kaujā būtu mans lielākais prieks.»

Ramzans Kadirovs ir arī liels futbola cienītājs. Viņš kolekcionē dārgas, ekskluzīvas sporta automašīnas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu