Meivezers: Makgregors «ies līdz galam»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Divpadsmitkārtējais pasaules boksa čempions Floids Meivezers no ASV gaida, ka cīņā ar jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni īru Konoru Makgregoru viņa pretinieks būs agresīvs un «ies līdz galam».

«Viņš ir cīnītājs, tas ir tas, ko es zinu par Konoru Makgregoru,» izdevumā «BoxingScene» citēts Meivezers. «Viņš ies līdz galam. Viņa pieeja šai cīņai ir tāda pati kā man.»

Gaidāmā cīņa, kas kļūšot par ienesīgāko boksa vēsturē, risināsies 26. augustā «T-Mobile Arena» Lasvegasā. Abi sportisti, neatkarīgi no cīņas iznākuma, saņems pa 100 miljoniem ASV dolāru.

«Viņš grib uzvarēt, viņš alkst uzvaru,» sacīja Meivezers. «Pretiniekiem ir divi varianti, kā rīkoties: vai nu boksēties uzmanīgi, vai doties nogalināt, kā tas bija cīņā ar Markosu Maidanu. Domāju, ka Makgregors izvēlēsies otro variantu. Viņam ir spēcīgs sitiens, tā ka man nāksies boksēties akurāti.»

Par pārliecinošu cīņas favorītu tiek uzskatīts Meivezers, kurš savas karjeras laikā 49 cīņās izcīnījis visas uzvaras.

«Esmu kļuvis vecāks un vairs neesmu tik kustīgs kā kādreiz. Domāju, tā būs cīņa kauls kaulā. Darīšu to, ko vislabāk protu. Kad divi kareivji tiekas ringā, viss ir iespējams. Tā notika arī pirms pāris nedēļām. Puisis, kurš ar boksu sāka nodarboties 18 gadu vecumā, pieveica Meniju Pakjao.»

29 gadus vecai Makgregors savas karjeras laikā MMA 24 cīņās guvis 21 uzvaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu