UFC prezidents: Rouzija astoņstūrī neatgriezīsies

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

UFC prezidents Dana Vaits uzskata, ka bijusī organizācijas čempione Ronda Rouzija (12-2) vairs astoņstūrī neatgriezīsies.

Viena no slavenākajām amerikāņu sportistēm pagājušā gada decembra beigās savā UFC atgriešanās cīņā jau 48. sekundē zaudēja čempionei Amandai Nuņesai (14-4) no Brazīlijas, kura ringā dominēja jau ar pirmajām sekundēm. Viņa veica «iznīcinošus» sitienus pa galvu, un tiesnesim nācās pārtraukt cīņu, lai Rouzija negūtu smagus savainojumus.

Tas 30 gadus vecajai Rouzijai kļuva par otro zaudējumu pēc kārtas un otro viņas karjerā kopumā.

«Domāju, cilvēki saprot, ka viņa, visticamāk, savu karjeru ir noslēgusi. Ir atvērusi savā dzīvē jaunu sadaļu - salaulāsies, dzemdēs bērnus, nodarbosies ar šīm lietām. Tas nav skumji, viņa tā izvēlējusies,» izdevumā «Bloody Elbow» citēts Vaits.

A post shared by rondarousey (@rondarousey) on

Par cīņu «UFC 207» šovā pret Nuņesu Rouzija saņēma trīs miljonus ASV dolāru, vēstīja «MMA Fighting».

«Viņa ir neticama cīnītāja un necieš zaudēt,» teica Vaits. «Daudzi par to viņu kritizējuši. Taču viņa ir tāds cilvēks un tieši tas viņai ir palīdzējis.»

Rouzija ir viena no spožākajām UFC cīkstonēm jauktās cīņas mākslas (MMA) vēsturē. Pati sportiste gan vēl par karjeras beigšanu nav izteikusies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu