Hosē Aldu: Makgregoram uzvarēt Meivezeru nav nekādu variantu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA/TVNET

Bijušais UFC čempions pusvieglajā svara kategorijā Hosē Aldu uzskata, ka jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigznei Konoram Makgregoram no Īrijas nav izredžu cīņā pret divpadsmitkārtējo pasaules boksa čempionu amerikāni Floidu Meivezeru.

Abi sportisti pēc boksa noteikumiem spēkiem mērosies 26. augustā Lasvegasas «T-Mobile Arena».

«Šo cīņu nevajag pat salīdzināt. Tās ir pilnīgi atšķirīgas lietas. Makgregoram uzvarēt Meivezeru nav nekādu variantu,» laikrakstā «Los Angeles Times» citēts Aldu. «Tas ir pavisam cits sporta veids, un Meivezers ar to ir nodarbojies visu dzīvi. Tas ir joks, viņš vienkārši vēlas nopelnīt naudu.»

Par cīņas pārliecinošu favorītu tiek uzskatīts 40 gadus vecais Meivezers, kurš savas karjeras laikā 49 cīņās ir palicis nepārspēts. Abi sportisti, neatkarīgi no cīņas iznākuma, saņems pa 100 miljoniem ASV dolāru.

Līdzīgi kā Aldu uzskata arī kādreizējā pasaules boksa zvaigzne Maiks Taisons, kas neredz argumentus Makgregora iespējām pacīnīties par uzvaru.

Pats Aldu 2015. gada decembrī UFC cīņā tikās ar Makgregoru un piedzīvoja sakāvi jau 13. sekundē. Tā bija titulcīņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu