Meivezers: Uz papīra Makgregoram ir daudz plusu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Divpadsmitkārtējais pasaules boksa čempions amerikānis Floids Meivezers intervijā ESPN atzinis, ka viņš 40 gadu vecumā vairs nejūtas tik spēcīgs kā savas karjeras labākajā posmā. Turklāt titulētais bokseris uzskata, ka viņa nākamajam pretiniekam - jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigznei Konoram Makgregoram no Īrijas - uz papīra ir daudz plusu.

Par cīņas pārliecinošu favorītu tiek uzskatīts Meivezers, kurš savas karjeras laikā 49 cīņās ir palicis nepārspēts. Tomēr pats sportists atzinis, ka vairs nejūtas tik spēcīgs kā agrāk, turklāt viņš savam pretiniekam saskata daudz plusu.

«Ja uz papīra salīdzina mani ar Konoru Makgregoru - viņš augumā ir garāks un var sist no lielāka attāluma [garākas rokas]. Viņš ir arī krietni jaunāks. Ja visu to saliek kopā, viņam ir daudz plusu,» 29 gadus veco pretinieku raksturoja Meivezers.

«Neesmu vairs tas cīkstonis, kas biju pirms pieciem un pat pirms diviem gadiem. Esmu pazaudējis soli. Man agrāk bija 90% nokauta rādītājs. Nesaku, ka nevaru cīnīties, taču neesmu vairs tāds Floids Meivezers, kā agrāk biju,» teica pieredzējušais bokseris.

Pasaulē lielu ažiotāžu guvusī cīņa starp Meivezeru un Makgregoru notiks 26. augustā Lasvegasas «T-Mobile Arena». Tiek lēsts, ka abi sportisti, neatkarīgi no cīņas iznākuma, katrs saņems pa 100 miljoniem ASV dolāru.

Makgregors, kuram šī cīņa būs debija boksa ringā, savas karjeras laikā MMA 24 cīņās guvis 21 uzvaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu