Meivezera un Makgregora cīņas biļešu tirdzniecības ieņēmumi pārsniedz 60 miljonus dolāru (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pasaulē ar lielu nepacietību gaidītās Floida Meivezera un Konora Makgregora boksa cīņas biļešu tirdzniecības ieņēmumi pārsnieguši 60 miljonus ASV dolāru un drīzumā varētu pārspēt rekordu, vēsta ESPN.

Gaidāmā boksa cīņa 26. augustā notiks Lasvegasas «T-Mobile» arēnā. Ringā dosies divpadsmitkārtējais pasaules boksa čempions, 40 gadus vecais amerikānis Meivezers, kuram pretī stāsies 29 gadus vecais jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Konors Makgregors no Īrijas.

«Šobrīd biļešu tirdzniecības ieņēmumi pārsniedz 60 miljonus ASV dolāru,» norādījis Meivezera pārstāvis Leonards Ellerbe, kurš asi kritizēja apgalvojumu, ka biļešu tirdzniecība nenotiek kā plānots.

«Šis nav sasodīts «Rolling Stones» koncerts - tas ir vienīgais, kur biļetes tiek izpārdotas sekundēs. Biļetes uz šo cīņu maksā no 500 līdz 10 000 dolāru, kas ir ļoti dārgi. Uz šo pasākumu ieradīsies katras lielās kompānijas īpašnieki. Tā visa plānošana prasa laiku,» uzsvēra Ellerbe.

Patlaban biļešu tirdzniecības ieņēmumu rekords uz boksa maču ir 72,2 miljoni ASV dolāru, kad 2015.gadā Meivezers pieveica Filipīnu bokseri Maniju Pakiao.

Tiek lēsts, ka Meivezers un Makgregors neatkarīgi no cīņas iznākuma katrs saņems pa 100 miljoniem ASV dolāru.

Par cīņas pārliecinošu favorītu tiek uzskatīts Meivezers, kurš savas karjeras laikā 49 cīņās ir palicis nepārspēts.

Savukārt Makgregors, kuram šī cīņa būs debija boksa ringā, savas karjeras laikā MMA 24 cīņās guvis 21 uzvaru.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu