Bijušais pasaules čempions Forbss atteicies sparingot ar Makgregoru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Bijušais pasaules boksa čempions Stīvs Forbss atteicies aizvadīt sparingus pret jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni īru Konoru Makgregoru, kuram šajā mēnesī paredzēta cīņa ar divpadsmitkārtējo boksa čempionu amerikāni Floidu Meivezeru.

«Mani aicināja ar viņu [Makgregoru] sparingot, un es atteicos. Mēs pat netikām līdz runām par finansiālajiem nosacījumiem,» vēsta «Bloody Elbow». «Tas arī tāpēc, kā viņš izturējās pret Polu [Malinadži]. Tāpat es sen neesmu piedalījies tādos sparingos un neesmu trenējies.»

29 gadus vecais Makgregors treniņnmetnes laikā sociālajos tīklos nopludināja fotogrāfijas, kurās redzams, ka uz ringa dēļiem atrodas Malinadži, kas uzskata, ka izvēlēti visneveiksmīgākie kadri.

«Viņi izvēlējās mani, jo neesmu formā. Jā, tieši tāpēc. Man teica, ka es tikšot galā. Bet es ilgu laiku neesmu sparingojis,» pastāstīja Forbss.

A post shared by Dana White (@danawhite) on

Malinadži treniņnometni pameta ar skandālu.

Ar Makgrgoru sparingot atteicies arī amerikāņu bokseris Andrē Berto, kas savas karjeras laikā izcīnījis 35 uzvaras un piedzīvojis četrus zaudējumus.

Makgregora un 40 gadus vecā Meivezera boksa cīņa risināsies 26. augustā Lasvegasas «T-Mobile» arēnā.

Par cīņas pārliecinošu favorītu tiek uzskatīts Meivezers, kurš savas karjeras laikā 49 cīņās ir palicis nepārspēts. Savukārt Makgregors, kuram šī cīņa būs debija boksa ringā, savas karjeras laikā MMA 24 cīņās guvis 21 uzvaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu