Meivezers: Ja Makgregors man iespers, zaudēs 90% no honorāra (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA/TVNET

Ja jauktās cīņas mākslas zvaigzne (MMA) īrs Konors Makgregors gaidāmajā boksa cīņā ar amerikāni Floidu Meivezeru savam pretiniekam iespers ar kāju, viņš pazaudēs ļoti lielu daļu no sava honorāra.

«Būs sods, milzīgs sods. Nedomāju, ka viņš gribēs pazaudēt apmēram 90% no sava honorāra. Ja ne pat vairāk. Nezinu gan tieši cik, bet soda nauda ir milzīga,» par Makgregoru «Bloody Elbow» sacīja divpadsmitkārtējais pasaules boksa čempions Meivezers.

MMA noteikumi cīkstoņiem ļauj izmantot sitienus ar kājām, bet boksā tas ir stingri aizliegts.

Tiek lēsts, ka abi sportisti par gaidāmo dueli saņems katrs ap 100 miljoniem ASV dolāru. Par pārliecinošu cīņas favorītu tiek uzskatīts 40 gadus vecais Meivezers, kurš savas karjeras laikā 49 cīņās zaudējuma rūgtumu nav izjutis.

Makgregora - Meivezera duelis notiks 26. augustā «T-Mobile» arēnā Lasvegasā. To klātienē plāno apmeklēt daudzas Amerikas popkultūras un šovbiznesa zvaigznes.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu