Pasaules čempions Horns: Meivezers iznīcinās Makgregoru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Austrālijas bokseris Džefs Horns, kurš jūlija sākumā negaidīti kļuva par pasaules čempionu, amerikāni Floidu Meivezeru vērtē kā pārliecinošu favorītu šajā nedēļas nogalē gaidāmajā duelī pret jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoni īru Konoru Makgregoru.

29 gadus vecais Horns šovasar negaidīti kļuva par pasaules čempionu pusvidējā svarā (līdz 66,7 kg) Pasaules boksa organizācijas (WBO) versijā, pieveicot slaveno 38 gadus veco filipīnieti Meniju Pakiao.

Horns uzskata, ka Makgregoram, cīnoties pēc boksa noteikumiem, būs grūtības kaut reizi trāpīt Meivezeram, kurš savas karjeras laikā nav izjutis zaudējuma rūgtumu.

«Cerams Meivezers viņu iznīcinās. Uzskatu, ka tā arī notiks,» Horna teikto citē «Eurosport». «Cīņa notiks pēc boksa noteikumiem. Iespējams, Meivezers pat nedabūs nevienu sitienu.»

40 gadus vecais Meivezers savas karjeras laikā 49 cīņās ir palicis nepārspēts. Savukārt 29 gadus vecais Makgregors, kuram šī cīņa būs debija boksa ringā, MMA karjerā 24 cīņās guvis 21 uzvaru.

«Boksam - kā sporta veidam kopumā - būtu liels trieciens, ja viens no visu laiku labākajiem cīkstoņiem [Meivezers] zaudētu čalim, kuram šī ir pirmā boksa cīņa,» uzskata Horns.

«Ja Makgregoram ir kaut nedaudz saprāta, viņam jāsaķer Floids pie kakla un jāžņaudz, lai saņemtu diskvalifikāciju un pēc tam aizvadītu revanšu, nopelnot vēl vairāk naudas,» sacīja austrālietis.

Horns, kurš savulaik bijis sporta skolotājs, aizvadīs revanša cīņu pret Pakiao. Viņš atzīst, ka labprāt cīnītos arī pret Meivezeru un Makgregoru.

«Viņš [Meivezers] varētu mani izaicināt cīņai par titulu. Un, ja Makgregors gribēs cīnīties, es izaicinājumu uzreiz pieņemšu. Es pat ne mirkli nesatrauktos,» piebilda bokseris.

Lielu ažiotāžu guvusī Meivezera un Makgregora cīņa risināsies 26. augustā (naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika) Lasvegasas «T-Mobile» arēnā. Neatkarīgi no rezultāta katram cīkstonim paredzēts honorārs 100 miljonu ASV dolāru apmērā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu