Makgregors: Meivezers tiks nokautēts pirmajā raundā. Būšu nežēlīgs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Īrijas jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Konors Makgregors uzskata, ka viņam nebūs nepieciešams ilgs laiks, lai gaidāmajā boksa cīņā pieveiktu divpadsmitkārtējo pasaules boksa čempionu amerikāni Floidu Meivezeru.

«Esmu mierīgs un aukstasinīgs. Gatavs paveikt savu darbu. Esmu vesels un labā formā un cīnīšos bez žēlastības,» preses konferencē sacīja Makgregors. «Uzskatu, ka Meivezers tiks nokautēts jau pirmajā raundā. Tā man ir vienkārši parasta diena, vienkārši kārtējā cīņa. Vienam bokserim jau esmu ierādījis viņa vietu. Un esmu gatavs to pašu izdarīt ar vēl vienu cilvēku 26. augustā.»

29 gadus vecais Makgregors ar 11 gadus vecāko Meivezeru boksa ringā Lasvegasā tiksies 26. augustā (pēc Latvijas laika naktī uz svētdienu). Par cīņas pārliecinošu favorītu tiek uzskatīts amerikānis, kurš savas karjeras laikā zaudējuma rūgtumu nav izjutis.

Tikmēr Meivezers sola, ka viņa oponents cīņas finālgongu nesagaidīs.

«Tas ir darbs. Mans uzdevums ir būt cīkstonim. Šī cīņa neilgs visā garumā,» izdevumā «BoxingScene» citēts Meivezers.

Sportisti cīnīsies par «Money Belt» (naudas josta, angļu val.) jostu. Tā ir izgatavota no krokodila ādas un rotāta ar 3360 briljantiem, 600 safīriem un 300 smaragdiem. Tās izgatavošanai tika izmantoti 1,5 kg zelta.

Iepriekš presē izskanēja ziņas, ka abi sportisti neatkarīgi no cīņas iznākuma saņems pa 100 miljoniem ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu