Meivezers: Tiesnesis izglāba Makgregoru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Nepārspētais amerikāņu bokseris Floids Meivezers pēc uzvaras pār jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru izteicies, ka tiesnesis viņa oponentu izglābis. Pretējā gadījumā Īrijas cīkstonis būtu iedzīvojies nopietnās veselības problēmās.

Agrā svētdienas rītā pēc Latvijas laika Makgregors savā debijas cīņā boksa ringā piekāpās titulētajam Meivezeram, desmitajā raundā piedzīvojot tehnisko nokautu. Tiesnesis pārtrauca cīņu brīdī, kad UFC zvaigzne bija tuvu pilnīgam spēku izsīkumam.

Makgregors iepriekš pauda, ka tiesnesis pārāk agri apturējis cīņu. Lai gan īrs knapi turējās kājas, viņš apgalvo, ka esot varējis turpināt dueli.

«Dzirdēju vārdus: «Man vajadzēja ļaut nokrist ringā uz muguras vai sejas.» Nē, tiesnesis tevi izglāba, jo domā par tavu nākotni. Tu vēl esi jauns, un mēs gaidām, ka kādu dienu atkal varēsi cīnīties. Tā ka tiesnesis tevi izglāba. Tevi, nevis mani. Vairāk man nav ko piebilst,» izdevumā «Boxing Scene» citēts divpadsmitkārtējais pasaules čempions Meivezers.

Līdz desmitajam raundam tiesnešu vērtējumā Meivezers pēc punktiem atradās vadībā ar 87-83, 89-82 un 89-81.

Makgregors Meivezeram esot trāpījis par 30 sitieniem vairāk nekā pirms tam amerikāņa oponents Menijs Pakjao no Filipīnām.

Meivezers savā īpašumā ieguva «Money Belt» (naudas josta, angļu val.). Tā ir izgatavota no krokodila ādas un rotāta ar 3360 briljantiem, 600 safīriem un 300 smaragdiem. Tās izgatavošanai tika izmantoti 1,5 kg zelta.

Tikmēr UFC prezidents Dana Vaits norādījis, ka nevēlas, lai turpmāk viņa organizācijas cīkstoņi dotos boksa ringā. Šis gadījums esot bijis izņēmums. «Pat negribu par to runāt, ka mani puiši varētu pievērsties boksam. Tā bija divu superzvaigžņu tikšanās,» viņš citēts «Boxing Scene».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu