Nākamnedēļ Rīgā aci pret aci tiksies Briedis ar Peresu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: worldboxingsuperseries.com

Nākamajā nedēļā Rīgā notiks preses konference, kurā pirms Pasaules boksa supersērijas dueļa aci pret aci tiksies latvietis Mairis Briedis un kubietis Maiks Peress, vēsta organizatori.

Preses konference 4.septembrī plkst.11.30 risināsies viesnīcā «Pullman Riga Old Town» (Jēkaba iela 24, Rīga). Tajā bez Brieža un Peresa piedalīsies arī sportistu treneri un boksa supersērijas izveidotājs Kalle Zauerlands.

Kā vēstīts, boksa vēsturē nebijušā turnīrā astoņi labākie pirmā smagā svara bokseri izslēgšanas sacensību formātā cīnīsies ne tikai par leģendārā Muhameda Ali vārdā nosauktu balvu, bet arī Pasaules Boksa padomes (WBC), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempionu jostām.

Briedis un Peress būs viens no ceturtdaļfināla dueļiem, cīņai 30.septembrī risinoties «Arēnā Rīga». Biļetes uz to iespējams iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Peress ir 2004.gada pasaules junioru čempions. Iepriekšējo cīņu viņš aizvadīja jūnijā, pēc 29 sekunžu ilga dueļa nokautējot slovāku Viktoru Biščaku. Pirms tam viņš cīnījās smagajā svarā, 2015.gada maijā cīņā par WBC sudraba jostu piekāpjoties Aleksandram Povetkinam.

Tikmēr 32 gadus vecais Briedis karjeras laikā ir uzvarējis visās 22 profesionālajās cīņās, 18 gadījumos pretinieku nokautējot.

Briedis iepriekšējo dueli aizvadīja 1.aprīlī, kad Dortmundē savā īpašumā ieguva WBC čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā. Briedis pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma 12 raundu cīņā uzveica vietējo favorītu Marko Huku un kļuva par pirmo Latvijas bokseri, kurš ieguvis čempiona jostu kādā no prestižākajām kategorijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu