Boksa supersērijas supervidējā svara kategorijas pirmajā 1/4 finālā uzvar brits Smits

LETA/BBC
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pasaules boksa supersērijas supervidējā svara kategorijas pirmajā ceturtdaļfinālā brits Kelams Smits sestdien Liverpūlē savu skatītāju priekšā pēc punktiem pārspēja zviedru Ēriku Skūglundu.

Tiesneši Smitam piešķīra uzvaras ar rezultātiem 116:112, 117:110 un 117:111.

Pašlaik 27 gadus vecais Smits karjeras laikā uzvarējis visās 23 cīņās, 17 no tām noslēdzot ar nokautu.

Smits pusfinālā tiksies ar vācieša Jirgena Brēmera un amerikāņa Roberta Brenta ceturtdaļfināla uzvarētāju.

Tikmēr otrā zarā notiks spēkošanās par divām čempionu jostām. 7.oktobrī Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) čempions Kriss Jūbenks juniors no Lielbritānijas Štutgartē spēkosies ar turku Avni Jildrimu, bet nedēļu vēlāk divu britu cīņā Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempions Džordžs Grovss Vemblija stadionā duelēsies ar Džeimiju Koksu.

Pirmais pusfinālists noskaidrojies arī pirmā smagā svara kategorijā, kur pirms nedēļas ukrainis Oleksandrs Usiks pārspēja Vācijas boskeri Marko Huku.

Usika pretinieks pusfinālā tiks noskaidrots 30.septembrī «Arēnā Rīga», latvietim Mairim Briedim duelējoties ar kubieti Maiku Peresu.

Vēl boksa supersērijas ceturtdaļfinālā pirmā smagā svara kategorijā Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempions Murats Gasijevs no Krievijas mērosies spēkiem ar poli Kšištofu Vlodarčiku, bet WBA čempions Juniers Dortikosa no Kubas cīnīsies ar krievu Dmitriju Kudrjašovu, kurš ir obligātais pretendents uz Briedim piederošo Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu.

Boksa supersērijas uzvarētājs iegūs leģendārā Muhameda Ali vārdā nosauktu balvu. Tāpat paredzams, ka viņš saņems WBA, WBC, WBO un IBF čempionu jostas pirmā smagā svara kategorijā, bet supervidējā svara kategorijā bokseri spēkosies par IBO un WBA jostām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu