Meivezers istabas sienu izdekorējis ar milzīgu Makgregora portretu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Karjeras laikā nepārspētais amerikāņu bokseris Floids Meivezers pēc uzvaras gadsimta cīņā pār jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni īru Konoru Makgregoru savās mājās istabas sienu izdekorējis ar pretinieka portretu, kas stiepjas teju 2,50 metru augstumā.

Meivezers iespaidīgo portretu ar Makgregoru pielicis pie sienas savā Beverlihilsas (Losandželosa) mājā, kuras vērtība lēšama aptuveni 20 miljonu eiro vērtībā.

Turklāt blakus Makgregoram ir arī paša amerikāņu boksera portrets. «Independent» vēsta, ka abi mākslas darbi veidoti no saplēstiem stikliem.

40 gadus vecais Meivezers augusta nogalē Lasvegasā uzveica Makgregoru, cīņai noslēdzoties 10. raundā ar tehnisko nokautu.

Meivezers karjeras laikā palicis nepārspēts, izcīnot 50 uzvaras (27 nokauti), kas ir jauns rekords boksa vēsturē. Viņš pārspējis leģendāro Rokiju Marsiano, kurš izcīnīja 49 uzvaras, nepiedzīvojot nevienu zaudējumu vai neizšķirtu.

Savukārt 29 gadus vecais Makgregors, kuram tā bija pirmā cīņa profesionālajā boksā, savā MMA karjerā guvis 21 uzvaru 24 dueļos.

Tiek lēsts, ka Meivezers par cīņu nopelnīja aptuveni 220 miljonus ASV dolāru (180 miljoni eiro), savukārt Makgregors vismaz 70 miljonus dolāru.

Meivezers savā īpašumā ieguva «Money Belt» (naudas josta, angļu val.) jostu. Tā ir izgatavota no krokodila ādas un rotāta ar 3360 briljantiem, 600 safīriem un 300 smaragdiem. Tās izgatavošanai tika izmantoti 1,5 kg zelta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu