Maira Brieža un Maika Peresa treniņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien «Arēnā Rīga» Mairis Briedis aizstāvēs savu Pasaules čempiona titulu, un dosies boksa supersērijas ceturtdaļfinālā cīņā ar kubieti Maiku Peresu. Otrdien tirdzniecības centrā «Domina Shopping» norisinājās abu sportistu atklātie treniņi.

Pirmais treniņu ringā aizvadīja Maiks Peress. Bokseris pārliecinoši atzina, ka viņam piemīt viss nepieciešamais, lai uzvarētu cīņā. Kubiešu izcelsmes bokseris jau iepriekš ir aizvadījis cīņas ar latviešu bokseriem, bet atzīst, ka Mairis Briedis ir cita līmeņa konkurents.

Mairis Briedis pirmo reizi pieredzēs boksa cīņu ar kreili, un ir aizvadījis speciālus treniņus, lai sagatavotos šim pretiniekam. Bokseris cer, ka zvaigznes būs sastājušās tā, lai viņš saviem līdzjutējiem varētu dāvināt skaistu cīņu. Mairis Briedis noteic, kā būsi sagatavojies, tādu mašīnu arī redzēsi! Viņš cer, ka šoreiz būs iznācis ekskluzīvs modelis.

Sagaidāms, ka Briedis sestdien ringā dosies piepildītā arēnā, kas kļūs par visu laiku apmeklētāko cīņu sporta pasākumu Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu