Tirdzniecībā nonākušas vēl papildu 800 biļetes uz Brieža cīņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Turpinoties lielajam pieprasījumam pēc biļetēm uz sestdien gaidāmo Pasaules boksa supersērijas ceturtdaļfināla cīņu «Arēnā Rīga» starp Mairi Briedi un Maiku Peresu, uzlabojot arēnas iekārtojumu, pasākuma rīkotāji «Biļešu servisa» tirdzniecības tīklā laiduši pārdošanā pēdējās 800 sēdvietu biļetes, informēja Latvijas boksera menedžeris Raimonds Zeps.

Lielā pieprasījuma dēļ pirmdien rīkotāji tirdzniecībā laida papildu 500 biļetes, bet nu izdevies skatītājiem atvēlēt vēl vairāk sēdvietu. Iepriekš organizatori prognozēja, ka cīņu klātienē vēros aptuveni 10 000 līdzjutēju, taču tagad gaidāms vēl lielāks apmeklētāju skaits.

Piektdien ar bokseru publisko svēršanās procedūru plkst. 17 viesnīcas «Radisson Blu Hotel Latvija» (Elizabetes 55) zālē Omega 1 noslēgsies publisko pasākumu sērija, gatavojoties Brieža un Peresa cīņai.

Uz svēršanās procedūru ieeja ir brīva jebkuram interesentam, tā sāksies plkst. 16.15 ar sestdienas vakara iesildošo cīņu bokseriem, bet plkst. 17 uz svariem kāps Briedis un Peress.

Trešdien preses konferencē Peresam tika lūgts atbildēt uz baumām par viņa iespējamo neiekļaušanos svarā (līdz 90,7 kg), uz ko kubiešu boksera treneris Šadīds Sulukī atbildēja, ka «Peress uz svariem ir bijis tikai savas komandas klātbūtnē un šādām baumām nav pamata».

«Esmu ieradies Rīgā, kas liek jums domāt, ka es necīnīšos? Jūs visu redzēsiet piektdien svēršanās procedūras laikā,» uzsvēra pats Peress.

Savukārt Latvijas bokseris preses konferences ievadā atzīmēja, ka viņš ir izsalcis. «Esmu izbadējies - gan tiešā, gan pārnestā nozīmē - izsalcis pēc cīņas. Svarā ieiesim labi, klausu treneru teiktajam. Galvenais sestdien labi justies.»

Briedis sestdien ringā, aizstāvot savu Pasaules Boksa padomes (WBC) pasaules čempiona jostu, dosies pie pārpildītām tribīnēm, kas kļūs par visu laiku apmeklētāko cīņu sporta pasākumu Latvijā.

Cīņas uzvarētājs kvalificēsies Pasaules boksa supersērijas pusfinālam, kurā cīņa būs jāaizvada ar Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempionu Oleksandru Usiku no Ukrainas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu