Makgregors: Astoņstūrī atgriezīšos, ja kļūšu par UFC līdzīpašnieku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Konors Makgregors (21-3 MMA, 9-1 UFC) no Īrijas izteicies, ka vēlas kļūt par UFC līdzīpašnieku, un izvairās no atbildes, kad gaidāma viņa atgriešanās MMA ringā.

«Es biju promouters cīņai ar Floidu Meivezeru, un mēs tagad risinām sarunas no jauna,» izdevumā «MMA Junkie» citēts Makgregors. «Es neatgriezīšos astoņstūrī, iekams nekļūšu par UFC organizācijas līdzīpašnieku. Esmu promouters.»

Par cīņu ar Meivezeru īrs nopelnīja 30 miljonus ASV dolāru.

Viņš izvairās no atbildēm par nākamo cīņu.

Tikmēr UFC prezidents Dana Vaits iepriekš izteicies, ka Makgregors nākamo cīņu varētu aizvadīt pret Toniju Fergusonu (24-3 MMA, 14-1 UFC). Tiesa, Makgregora izteikumi pagaidām liecina par pretējo.

Vaits apsverot iespēju pārdot daļu kompānijas akciju, jo tas esot vienīgais veids, kā noturēt Makgregoru par šīs organizācijas seju.

«Esmu sarunu stadijā,» sacīja Makgregors. «Visi mani cenšas piespiest kaut ko darīt ar to naudu.»

«Man joprojām patīk cīnīties. Man patīk skatīties cīņas. Tas ir tas, ko es patiesi mīlu. Es turpināšu cīnīties, nav šaubu, un darīšu to ne vienu reizi vien.»

UFC organizācija ir dibināta 1993. gadā. Vaitam piederot aptuveni 10% kompānijas akciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu