Taekvondo cīkstone Jolanta Tarvida izcīna trešo vietu Eiropas junioru čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas jaunā taekvondo cīkstone Jolanta Tarvida piektdien Kiprā izcīnīja trešo vietu Eiropas junioru čempionātā.

Svara kategorijā līdz līdz 55 kilogramiem vispirms Tarvida ar 7:0 pieveica itālieti Čiarru d'Arko, pēc tam ar 12:11 līdzīgā duelī bija labāka pār Lindseju Filbēru no Francijas, ceturtdaļfinālā uzveica arī turcieti Tugbu Jilmazu, bet pusfinālā piekāpās krievietei Anastasijai Nosovai.

Līdz ar to sacensības jaunākā no māsām Tarvidām noslēdza ar bronzu.

Šis ir otrais lielais panākums Jolantas Tarvidas karjerā, jo 2014.gadā viņa Baku guva sudraba medaļu pasaules čempionātā kadetiem.

Kā zināms, Jolantas māsa Inese Tarvida šovasar izcīnīja trešo vietu pasaules čempionātā pieaugušajiem. Māsas Tarvidas vien pēc Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) iejaukšanās šajā pavasarī tika pie Latvijas Taekvondo federācijas (LTF) izsniegtām licencēm, kas viņam ļauj startēt starptautiskās sacensībās.

Eiropas junioru čempionāts Kiprā ilgs līdz svētdienai. Ceturtdien neveiksmi jau pirmajā cīņā piedzīvoja Latvijas pārstāvis Markuss Vasiļjevs, kamēr sestdien uz starta izies Iļja Čemis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu