ASV smagsvars Vailders ar brutālu nokautu aizstāv savu WBC čempiona jostu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Amerikāņu smagsvars Deontejs Vailders sestdien ar brutālu nokautu nosargāja Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu.

Pašlaik 32 gadus vecais Vailders sestdien Ņujorkā jau pirmajā raundā nokautēja kanādieti Bermeinu Stivērnu.

Stivērns šim duelim izskatījās acīmredzami nesagatavojies, jo nespēja turēt Vaildera līmeni, ciešot ļoti pārliecinošu zaudējumu.

«Es zinu, ka esmu labākais. Vēlos to pierādīt ringā,» pēc uzvaras izteicās Vailders, kurš savas karjeras laikā uzvarējis visās 39 cīņās, turklāt 38 gadījumos to paveicis ar nokautu.

Tikmēr 39 gadus vecais Stivērns uzvarējis 25 no 28 cīņām, 21 gadījumā panākumu gūstot ar nokautu. Abi bokseri savā starpā pirmo reizi tikās 2015.gada janvārī, kad tieši kanādietis tobrīd bija WBC čempiona jostas turētājs, bet Vailders viņam to toreiz atņēma.

Smagsvaru kategorijā Starptautiskās boksa federācijas (IBF) un Pasaules boksa asociācijas (WBA) čempionu jostas pieder britam Enronijam Džošua, kamēr Jaunzēlandes bokseris Džozefs Pārkers ir Pasaules Boksa organizācijas (WBO) jostas īpašnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu