Brieža - Usika cīņa: Uz dueļa rīkošanu pretendē trīs pilsētas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas labākā boksera Maira Brieža un ukraiņa Oleksandra Usika Pasaules boksa supersērijas pusfināla cīņas norises vietai tiek izskatītas trīs pilsētas - Rīga, Kijeva un Čikāga. Dueļa datums tiks noteikts tuvākajā laikā, TVNET apstiprināja Brieža komandas pārstāvis Raimonds Zeps.

Ārvalstu presē boksa supersērijas galvenais organizators Kalle Zauerlands izteicies, ka Brieža un Usika cīņa notiks februārī, tiesa, Zeps portālam TVNET sacīja, ka pastāv variants cīņas aizvadīšanai arī janvārī, kā sākotnēji tika paredzēts.

Rīga, Kijeva (Ukraina) un Čikāga (ASV) - cīņa notiks vienā no šīm pilsētām.

Turnīra ceturtdaļfinālā Briedis pārpildītu «ArēnasRīga» tribīņu priekšā pieveica Maiku Peresu no Kubas, aizstāvot Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu. Latvijas bokseris bija labākais pēc 12 raundu cīņas, triumfējot pēc punktiem. Uzvaru viņam deva visi trīs tiesneši - 116:110, 115:111, 114:112.

Savukārt Usiks ceturtdaļfinālā pieveica vācieti Marko Huku.

Brieža un Usika duelī tiks noskaidrots arī Ukrainas pārstāvim piederošās Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas turpmākais īpašnieks. Uzvaras gadījumā, iekļūstot finālā, Briedis varēs pretendēt uz visiem tituliem.

«Viņa [Usika] stiprās puses ir ātras kājas un viņš izdara daudz sitienu, bet jebkuram bokserim ir kļūdas. Visiem ir vājās vietas, un tās mēs skatīsimies un uz tām mēģināsim strādāt, likt akcentu. Viņš skatās mūsu cīņas, bet arī mēs skatīsimies viņa cīņas,» oktobrī intervijā TVNET sacīja Brieža treneris Sandis Kleins.

32 gadus vecais Briedis savas karjeras laikā uzvarējis visās 23 cīņās, no kurām 18 ar nokautu. Līdz šim nepārspēts palicis arī Usiks, kurš 13 cīņās 11 reizes pretinieku pieveicis ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu