Makgregors: Tikai vienreiz esmu saņēmis tiešām spēcīgu sitienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Konors Makgregors par karjeras beigšanu vēl nedomā. Tuvāko divu gadu laikā viņš plāno atgriezties ringā.

«Esmu 29 gadus vecs un esmu pacēlies augstu un ļoti augstu,» izdevumā «MMA Fighting» citēts Makgregors. «Tas nav nācis viegli. Esmu daudz strādājis. Lielākā daļa cilvēku neredz kolosālo darbu, kas notiek pirms cīņām. Treniņnometnēs esmu smagi strādājis, arī pēc tām. Tomēr neesmu cietis tik daudz, cik citi cīkstoņi. Neesmu salauzts. Tikai vienu reizi kārtīgi saņēmu. Tā bija pirmā cīņa ar Neitu Diazu. Tā bija vienīgā reize, kad izlaidu tiešām spēcīgu sitienu.»

Ar Diazu viņš ticies divreiz, uzvaru dalot uz pusēm. Makgregors pieļauj, ka cīkstoņi ringā varētu tikties vēlreiz. Pagaidām par atgriešanos astoņstūrī Īrijas sportists runā izvairīgi.

«Esmu ieguvis vairākus titulus UFC, ir pāris cīkstoņi, kuri man tos grib atņemt. Ar dažiem notiek sarunas. Tuvāko divu gadu laikā es pavisam noteikti atgriezīšos ringā, pēc tam skatīsimies... Nav datuma vai vecuma, kurā es noslēgšu savu karjeru. Viss būs atkarīgs no manis paša,» norādīja Makgregors.

Par augustā notikušo boksa cīņu ar amerikāni Floidu Meivezeru īrs nopelnīja 30 miljonus ASV dolāru.

MMA cīkstoņa karjeras laikā Makgregors piedalījies 24 cīņās, kurās izcīnījis 21 uzvaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu