UFC prezidents: Makgregors nopelnīja 100 miljonus. Viņš varbūt vairs nekad necīnīsies

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Konors Makgregors varbūt nekad vairs necīnīsies, jo viņam izdevies nopelnīt brangu naudu, kas mazina motivāciju atgriezties astoņstūrī, uzskata UFC prezidents Dana Vaits.

Makgregors augustā aizvadīja skandalozo boksa cīņu pret amerikāni Floidu Meivezeru, savukārt UFC viņš pēdējo reizi cīnījās pērn novembrī, uzveicot Ediju Alvaresu no ASV un kļūstot par pasaules čempionu.

UFC alkst noslēgt jaunu līgumu ar Makgregoru, kurš ir pēdējo gadu lielākā šīs organizācijas zvaigzne, kas nesusi lielu peļņu. Kaut arī īru cīkstonim paredzēta pasaules čempiona titula aizstāvēšanas cīņa, nav pārliecības par viņa atgriešanos astoņstūrī.

«Konors varētu vairs nekad necīnīties. Puisis nopelnījis 100 miljonus dolāru. Man ir paziņas, kuri ir nopelnījuši mazāk, bet pārtraukuši strādāt. Viņi strādāja par juristiem un ir mācījušies visu mūžu,» Vaita teikto citē britu raidsabiedrība BBC.

Pašlaik 29 gadus vecais Makgregors iepriekš izteicās, ka vēlas kļūt par UFC līdzīpašnieku, taču izvairās no atbildes, kad un vai vispār gaidāma viņa atgriešanās MMA ringā.

MMA cīkstoņa karjeras laikā Makgregors piedalījies 24 cīņās, kurās izcīnījis 21 uzvaru.

UFC organizācija ir dibināta 1993. gadā. Vaitam piederot aptuveni 10% kompānijas akciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu