Krievijas bokseris Gasijevs: Nenorakstiet Briedi cīņā pret Usiku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Krievijas bokseris Murats Gasijevs, kurš cīnās pirmā smagā svara kategorijā un iekļuvis Pasaules boksa supersērijas pusfinālā, neuzskata, ka ukrainis Oleksandrs Usiks būs favorīts cīņā ar Latvijas labāko cīkstoni Mairi Briedi.

«Daudzi par favorītu uzskata Usiku, taču ir dīvaini, ka Briedi tik vienkārši noraksta,» portālā «vringe.com» citēts Gasijevs. «Briedis ne reizi nav zaudējis, viņam ir nokautējošs sitiens. Mairis ir prasmīgs bokseris un demonstrē kvalitatīvu boksu.»

Gasijevs otrā pusfināla pārī 3. februārī Sočos «Boļšoi» arēnā spēkosies ar kubieti Junieru Dortikosu. Šajā cīņā noskaidrosies Brieža - Usika cīņas uzvarētāja pretinieks.

«Abiem šiem bokseriem (Briedim un Usikam) tā būs pati grūtākā cīņa viņu karjerā. Nevaru nosaukt favorītu, izredzes ir 50:50,» uzskata Gasijevs.

Trešdien Pasaules boksa supersērijas organizatori paziņoja, ka Briedis ar Usiku pusfināla cīņu aizvadīs 27. janvārī «Arēnā Rīga».

Turnīra ceturtdaļfinālā Briedis pārpildītu «Arēnas Rīga» tribīņu priekšā pieveica Maiku Peresu no Kubas, aizstāvot Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu. Savukārt Usiks ceturtdaļfinālā pārliecinoši pieveica Vācijas pārstāvi Marko Huku.

30 gadus vecais Usiks tiek uzskatīts par visa turnīra galveno favorītu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu