Pasaules boksa supersērijas aptauja: Usiks Briedi nokautēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Pasaules boksa supersērijas oficiālajā «Twitter» kontā izveidotās aptaujas respondenti par gaidāmo Maira Brieža un ukraiņa Oleksandra Usika pirmā smagā svara pusfināla cīņas pārliecinošu favorītu uzskata Ukrainas bokseri. Lielais vairākums atbildot norādījuši, ka Usiks triumfēs ar nokautu.

Uz aptauju 24 stundu laikā atbildējis 1761 «Twitter» lietotājs. No tiem 56% uzskata, ka 30 gadus vecais Usiks, kurš savas karjeras laikā cīnījies bez zaudējumiem, Briedi pieveiks ar nokautu vai tehnisko nokautu. Mazāk ir tādu, kas domā, ka Ukrainas sportists Latvijas labāko bokseri uzvarēs pēc punktiem - 34%.

Usiks tiek uzskatīts par visa turnīra galveno favorītu.

Tikmēr vien 4% respondentu uzskata, ka uzvaru divu pasaules čempionu duelī Rīgā ar nokautu vai tehnisko nokautu izcīnīs Briedis. 6% Briedim atvēlējuši uzvaru pēc punktiem.

Uz 27. janvārī gaidāmo cīņu «Arēnā Rīga» plāno ierasties pat līdz 5000 ukraiņu.

Brieža un Usika pāra spēcīgākais bokseris sacensību finālā nākamā gada maijā Saūda Arābijas pilsētā Džidā spēkiem mērosies ar kubieti Junieru Dortikosu vai krievu Muratu Gasijevu. Viņu tikšanās notiks 3. februārī Sočos «Boļšoi» arēnā.

Turnīra ceturtdaļfinālā Briedis pārpildītu «Arēnas Rīga» tribīņu priekšā pieveica Maiku Peresu no Kubas, aizstāvot Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu. Latvijas bokseris bija labākais pēc 12 raundu cīņas, triumfējot pēc punktiem. Uzvaru viņam deva visi trīs tiesneši - 116:110, 115:111, 114:112.

Savukārt Usiks ceturtdaļfinālā pārliecinoši pieveica vācieti Marko Huku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu