Briedis ceturtdien aci pret aci tiksies ar Usiku

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: worldboxingsuperseries.com

Pasaules boksa supersērijas pusfinālisti Mairis Briedis un Oleksandrs Usiks ceturtdien, 28. decembrī, aci pret aci tiksies preses konferencē, portālu TVNET informēja Latvijas labākā boksera preses pārstāvis Raimonds Zeps.

Preses konferencē piedalīsies WBC pasaules čempions Mairis Briedis, WBO pasaules čempions Oleksandrs Usiks un viņu treneri, kā arī pasaules boksa supersērijas galvenais organizators Kalle Zauerlands.

Briedis ar Usiku ringā dosies 2018. gada 27. janvārī «Arēnā Rīga», aizvadot pasaules boksa supersērijas pusfināla dueli.

30 gadus vecais Usiks tiek uzskatīts par visa turnīra galveno favorītu. Viņš tāpat kā Briedis savas karjeras laikā cīnījies bez zaudējumiem.

Zīmīgi, ka abiem bokseriem laikā līdz cīņai būs dzimšanas dienas - 13. janvārī Briedim, bet 17. janvārī Usikam.

Turnīra ceturtdaļfinālā Briedis pārpildītu «Arēnas Rīga» tribīņu priekšā pieveica Maiku Peresu no Kubas, aizstāvot WBC čempiona jostu. Latvijas bokseris bija pārāks par pretinieku 12 raundu cīņā, triumfējot pēc punktiem.

Pasaules boksa supersērijas fināls nākamā gada maijā risināsies Saūda Arābijas pilsētā Džidā.

Supersērijas čempions ne tikai iegūs Muhameda Ali vārdā nosauktu balvu, bet arī kļūs par visu četru prestižāko pasaules čempiona jostu īpašnieku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu