WBC pasaules čempionam Vailderam piespriež sodu par marihuānas glabāšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

WBC pasaules čempiona jostas īpašnieks ASV smagsvara bokseris Dontejs Vailders saņēmis sodu par marihuānas glabāšanu, vēsta ESPN.

32 gadus vecajam bokserim tiesa piespriedusi 60 stundas sabiedriskā darba, kā arī divus gadus nosacītu sodu.

Jūnijā policija apturēja Vaildera automašīnu «Cadillac Escalad». Atveroties logam, likumsargs saoda marihuānu, kas arī tika atrasta pēc automašīnas pārmeklēšanas.

Boskera advokāts Pols Patersons apgalvoja, ka atrastā marihuāna nepiederot Vailderam. Viņš norādīja, ka pasaules čempions tolaik bija nesen atgriezies no ceļojuma, kura laikā citām personām esot bijusi piekļuve automašīnai.

Vailders, kurš izcīnīja bronzas medaļu 2008. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs, profesionāla boksera karjerā uzvarējis visas 39 cīņas, turklāt 38 noslēgtas ar pretinieka nokautu.

Jau vēstīts, ka Vailders alkst cīņu ar Entoniju Džošua, kurš ir pasaules smagsvaru čempions WBA, IBF un IBO versijās. Taču pagaidām bitu bokseris nav pieņēmis amerikāņa izaicinājumu, plānojot šogad cīnīties ar citiem pretiniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu