Aptauja: pārliecinošs vairākums prognozē Usika uzvaru pār Briedi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: World Boxing Super Series/Facebook

Pasaules boksa supersērijas oficiālajā «Twitter» kontā izveidotās aptaujas respondenti par gaidāmo Maira Brieža un Oleksandra Usika cīņas pārliecinošu favorītu uzskata Ukrainas bokseri. Lielais vairākums atbildot norādījuši, ka Usiks triumfēs ar nokautu vai tehnisko nokautu.

Uz aptauju 24 stundu laikā atbildēja 1454 «Twitter» lietotāji. No tiem 60% paredz Usika uzvaru ar nokautu vai tehnisko nokautu. Savukārt 31% respondentu prognozē Ukrainas boksera uzvaru 12 raundos pēc punktiem.

Tikai 6% aptaujas dalībnieku nobalsoja par Brieža uzvaru ar nokautu vai tehnisko nokautu, bet 3% prognozējuši Latvijas boksera uzvaru pēc punktiem.

Pirms nedaudz vairāk kā mēneša notika pirmā aptauja, kurā piedalījās 1761 «Twitter» lietotājs. No tiem 56% uzskatīja, ka Usiks pieveiks Briedi ar nokautu vai tehnisko nokautu. 34% prognozēja ukraiņa uzvaru pēc punktiem.

Tikmēr vien 6% respondentu nobalsoja, ka uzvaru divu pasaules čempionu duelī pēc punktiem izcīnīs Briedis, bet tikai 4% prognozēja Latvijas boksera uzvaru ar nokautu vai tehnisko nokautu.

Kaut arī jaunākajā aptaujā piedalījušies mazāk «Twitter» lietotāju, tuvojoties lielajai cīņai vēl lielāks vairākums par dueļa favorītu uzskata Usiku.

Pasaules boksa supersērijas pusfinālā 27. janvārī «Arēnā Rīga» gaidāmajā cīņā tiksies divi pasaules čempioni - WBC jostas īpašnieks Briedis (23-0, 18 nokauti) un WBO versijas titula turētājs Usiks (13-0, 11 nokauti). Abi savā karjerā vēl nav piedzīvojuši zaudējumu.

Uzvarētājs iegūs pretiniekam piederošo pasaules čempiona jostu un cīnīsies turnīra finālā, kas paredzēts maijā Saūda Arābijas pilsētā Džidā.

Savukārt turnīra otrs pusfināls risināsies 3. februārī Sočos, kur Krievijas bokseris Murats Gasijevs (IBF čempions) cīnīsies ar kubieti Junieru Dortikosu (WBA čempions).

Pasaules boksa supersērijas uzvarētājs iegūs visas četras pasaules čempionu jostas, kā arī leģendārā Muhameda Ali vārdā nosaukto trofeju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu