Video: Boksa supersērijas dokumentālā filma par Brieža un Usika gatavošanos cīņai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: worldboxingsuperseries.com

Jau šonedēļ - sestdien, 27. janvārī, «Arēnā Rīga» notiks Pasaules boksa supersērijas pusfināla cīņa, kurā Mairis Briedis spēkosies ar Ukrainas cīkstoni Oleksandru Usiku. Prestižo sacensību organizatori izveidojuši dokumentālo filmu par abu bokseru gatavošanos atbildīgajai cīņai.

Cīņā tiksies divi pasaules čempioni - WBC jostas īpašnieks Briedis (23-0, 18 nokauti) un WBO versijas titula turētājs Usiks (13-0, 11 nokauti). Abi savā karjerā vēl nav piedzīvojuši zaudējumu.

Uzvarētājs iegūs pretiniekam piederošo pasaules čempiona jostu un cīnīsies turnīra finālā, kas paredzēts maijā Saūda Arābijas pilsētā Džidā.

Savukārt turnīra otrs pusfināls risināsies 3. februārī Sočos, kur Krievijas bokseris Murats Gasijevs (IBF čempions) cīnīsies ar kubieti Junieru Dortikosu (WBA čempions).

Pasaules boksa supersērijas uzvarētājs iegūs visas četras pasaules čempionu jostas, kā arī leģendārā Muhameda Ali vārdā nosaukto trofeju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu