Brieža pārstāvis: Uzskatām, ka cīņā ar Usiku favorīts ir Mairis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja bukmeikeri un Pasaules boksa supersērijas rīkotāji par gaidāmās Maira Brieža un Oleksandra Usika cīņas favorītu uzskata Ukrainas bokseri, Latvijas sportista pārstāvji ir pretējās domās. Brieža pārstāvis Raimonds Zeps sarunā LTV «Rīta Panorāmu» sacīja, ka viņi favorīta lomu atvēl savam bokserim.

«Mēs uzskatām, ka Mairis ir favorīts. Tās lietas, pie kurām esam strādājuši, domājam, ka būs pietiekami, lai Usiku pārsteigtu. Mairis ir augstākā līmeņa bokseris, turklāt ar vienu no spēcīgākajiem sitieniem smagsvaros. Līdz ar to mēs redzam pietiekami daudz argumentu, lai Mairi uzskatītu par favorītu. To, kā tas izvērsīsies realitātē, redzēsim sestdien,» teica Zeps.

Treniņnometnē Spānijā Brieža treneru korpusam šai cīņai pievienojās divi citi treneri, turklāt viens no viņiem ir Romāns Anučins, kurš strādājis arī ar vienu no pasaules visu laiku izcilākajiem bokseriem amerikāni Floidu Meivezeru.

«Treniņu laikā viņš iedeva jaunu dimensiju. Bez viņa tika piesaistīts vēl viens treneris. Jutām, ka noderētu papildu viedoklis no malas. Gluži vienkārši lai pretiniekam sagādātu jaunus pārsteigumus. Abi treneri deva savu ieguldījumu,» pastāstīja Brieža pārstāvis.

Pasaules boksa supersērijas uzvarētājs iegūs četras pasaules čempiona jostas pirmajā smagajā svarā.

Briedis pašlaik ir WBC jostas īpašnieks, savukārt Usika īpašumā ir WBO tituls. Abi savā karjerā vēl nav piedzīvojuši zaudējumu.

«Abi bokseri savos izteikumos ir piezemēti, profesionāli, ciena pretinieku, nelēkā ar kaut kādām prognozēm vai aizvainojumiem otra boksera virzienā,» «Rīta Panorāmai» teica Zeps. «Teiksim tā - īstākie profesionāļi šā vārda labākajā nozīmē. Kaut kādās lietās viņi tiešām ir līdzīgi.»

Pasaules boksa supersērijas uzvarētājs iekļūs Boksa slavas zālē.

Briedis ar Usiku ringā «Arēnā Rīga» dosies sestdienas vakarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu