Briedis un Usiks aizvadīs publisko svēršanos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis un viņa pretinieks ukrainis Oleksandrs Usiks piektdien aizvadīs oficiālo svēršanos. Pasākumu «Arēnā Rīga» līdzjutēji var apmeklēt bez maksas.

Pasākums notiks Skanstes ielā 21, «Arēnā Rīga», «Amber» zonā. Plkst. 16.15 sāksies svēršanās iesildošo cīņu bokseriem, bet plkst. 17 paredzēta svēršanās Briedim un Usikam.

Ilgi gaidītā cīņa notiks pirmā smagā svara kategorijā. Līdz ar to Briedim un Usikam svars nedrīkst būt lielāks par 90,72 kilogramiem.

Pasaules boksa supersērijas pusfinālā sestdien, 27. janvārī, «Arēnā Rīga» spēkosies divi pasaules čempioni - WBC jostas īpašnieks Briedis un WBO versijas titula turētājs Usiks. Abi savā karjerā vēl nav piedzīvojuši zaudējumu.

Dueļa sākums paredzēts ap plkst. 23. Tā uzvarētājs iegūs pretiniekam piederošo pasaules čempiona jostu un cīnīsies turnīra finālā, kas paredzēts maijā Saūda Arābijas pilsētā Džidā.

Savukārt turnīra otrs pusfināls risināsies 3. februārī Sočos, kur Krievijas bokseris Murats Gasijevs (IBF čempions) cīnīsies ar kubieti Junieru Dortikosu (WBA čempions).

Pasaules boksa supersērijas uzvarētājs iegūs visas četras pasaules čempionu jostas, kā arī leģendārā Muhameda Ali vārdā nosaukto trofeju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu