Usiks: Ar treneri noskatījāmies lielāko daļu Brieža iepriekšējo cīņu ierakstu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Gatavojoties duelim ar Latvijas labāko bokseri Mairi Briedi, ukrainis Oleksandrs Usiks kopā ar treneri noskatījies lielāko daļu pretinieka iepriekšējo cīņu ierakstu, sportists pastāstījis intervijā «Viaplay».

Pasaules boksa supersērijas pusfinālā sestdien, 27. janvārī, «Arēnā Rīga» spēkosies divi pasaules čempioni - WBC jostas īpašnieks Briedis un WBO versijas titula turētājs Usiks. Abi savā karjerā vēl nav piedzīvojuši zaudējumu.

«Gatavojoties cīņai, kopā ar treneri noskatījāmies lielāko daļu Brieža iepriekšējo cīņu ierakstu, lai perfekti izpētītu viņa boksēšanās stilu un sagatavotu plānu cīņai. Varu teikt, ka šis sagatavošanās process bija labākais manā profesionālajā karjerā,» sacīja Usiks.

«Cīņu pārraidīs arī Ukrainā, interese par to ir liela, visi ļoti gaida boksa cīņas sākuma zvanu. Skatītāji nebūs vīlušies – ringā tiksies divi pasaules čempioni, kuri gatavi pierādīt, ka ir labākie,» uzsvēra ukrainis.

Pasaules boksa supersērijas izpilddirektors Roberto Dalmiglio intervijā «Viaplay» atzīmēja, ka Rīga ir ideāla vieta šāda mēroga boksa cīņai, pateicoties Brieža lielajai popularitātei.

«Rīga ir viens no šā turnīra veiksmes stāstiem. Šeit ir viss, kas vajadzīgs lieliskam boksa šovam, – vietējais varonis, lieliska arēna un fani. Ir liels prieks pusfinālā atkal atrasties Rīgā. Manuprāt, šā turnīra pirmā sezona jau ir izdevusies, mūsu komanda jau cītīgi strādā pie Pasaules boksa supersērijas otrās sezonas, priecāsimies atgriezties Rīgā arī nākotnē,» sacīja Dalmiglio.

Dueļa sākums sestdien paredzēts ap plkst. 23. Tā uzvarētājs iegūs pretiniekam piederošo pasaules čempiona jostu un cīnīsies turnīra finālā, kas paredzēts maijā Saūda Arābijas pilsētā Džidā.

Savukārt turnīra otrs pusfināls risināsies 3. februārī Sočos, kur Krievijas bokseris Murats Gasijevs (IBF čempions) cīnīsies ar kubieti Junieru Dortikosu (WBA čempions).

Pasaules boksa supersērijas uzvarētājs iegūs visas četras pasaules čempionu jostas, kā arī leģendārā Muhameda Ali vārdā nosaukto trofeju. Divās svara kategorijās kopējais balvu fonds ir aptuveni 50 miljoni ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu