Usika menedžeris: Briedis noteikti ir sagatavojis pārsteigumus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET kolāža

Latvijas bokseris Mairis Briedis noteikti ir sagatavojis pārsteigumus savam pretiniekam Oleksandram Usikam, uzskata Ukrainas cīkstoņa menedžeris Aleksandrs Krasjuks. Viņš domā, ka cīņa varētu aizritēt pilnā garumā, uzvarētāju nosakot 12 raundos pēc punktiem.

Pasaules boksa supersērijas pusfinālā sestdien, 27. janvārī, «Arēnā Rīga» spēkosies divi pasaules čempioni - WBC jostas īpašnieks Briedis un WBO versijas titula turētājs Usiks. Abi savā karjerā vēl nav piedzīvojuši zaudējumu.

«Šis ir brīnišķīgs brīdis, kad diviem pasaules čempioniem ir iespēja noskaidrot, kurš ir labāks. Visi fani gribētu redzēt šādas cīņas citās [svara] kategorijās,» portālam «BoxingScene» sacīja Krasjuks.

«Mairis Briedis ir talantīgs, labi trenēts un prasmīgs WBC pasaules čempions. Usiks ir Eiropas, pasaules un olimpiskais čempions amatieru boksā, kā arī WBO pasaules čempions profesionāļiem. Mums ir pamats gaidīts brīnišķīgu cīņu starp diviem neuzveiktiem čempioniem,» teica Usika menedžeris.

«Abi ir džentlmeņi, labi trenēti un prasmīgi bokseri. Cīņa vārētu noiet visu distanci [12 raundus]. Zinu, ka Briedis ir sagatavojis kādus pārsteigumus, un Usiks tāpat. Ja labs sitiens izies cauri [blokam], cīņa būs galā,» uzskata Krasjuks.

Dueļa uzvarētājs iegūs pretiniekam piederošo pasaules čempiona jostu un cīnīsies turnīra finālā, kas paredzēts maijā Saūda Arābijas pilsētā Džidā.

Savukārt turnīra otrs pusfināls risināsies 3. februārī Sočos, kur Krievijas bokseris Murats Gasijevs (IBF čempions) cīnīsies ar kubieti Junieru Dortikosu (WBA čempions).

Pasaules boksa supersērijas uzvarētājs iegūs visas četras pasaules čempionu jostas, kā arī leģendārā Muhameda Ali vārdā nosaukto trofeju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu