Meivezers plāno cīnīties MMA un nopelnīt miljardu ASV dolāru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sipa USA/ScanPix

Slavenais amerikāņu bokseris Floids Meivezers drīzumā sākšot trenēties, lai apgūtu jaukto cīņas mākslu (MMA). Pašlaik 41 gadu vecais sportists atzinis, ka par attiecīgu samaksu viņš būtu gatavs cīnīties astoņstūrī.

Meivezers noslēdzis savu izcilo boksera karjeru, kuras laikā viņš uzvarēja visās 50 aizvadītajās cīņas, 27 no tām amerikānis panākumu guva ar pretinieka nokautu.

Savu pēdējo boksa cīņu Meivezers aizvadīja pērn augustā, kad viņš Lasvegasā pārspēja MMA zvaigzni Konoru Makgregoru no Īrijas. Tā kļuva par visu laiku otro ienesīgāko cīņu boksa vēsturē. Ar šo dueli kopumā tika nopelnīti aptuveni 600 miljoni dolāru (510 miljoni eiro).

«Es drīz sākšu [trenēties],» tenku portālam TMZ sacīja Meivezers, kurš savu MMA cīņas prasmi 10 ballu skalā šobrīd vērtē ar 7.

«Domāju, ka manu līmeni ir iespējams pacelt līdz 9 ballēm. Protams, manas prasmes cīnīties ar rokām skalā no 1 līdz 10 ir uz visiem 100. Savukārt spērienu prasmes skalā no 1 līdz 10, iespējams, ir vērtējamas uz 4,» sacīja Meivezers.

Pērn decembrī UFC cīņu organizācijas prezidents Dana Vaits intervijā ESPN sacīja, ka notiekot pārrunas ar Meivezeru par boksera iespējamu cīnīšanos MMA.

Meivezers iepriekš izteicies, ka viņš varētu nopelnīt miljardu ASV dolāru, ja noslēgtu vienošanos ar UFC par cīnīšanos MMA, vēsta ESPN.

«Viss atkarīgs no tā, kādus ciparus [naudu] piedāvās. Protams, tāds piedāvājums sekos un mēs to īstenosim,» teica Meivezers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu