UFC bokserim Džošua piedāvās 500 miljonu dolāru vērtu kontraktu?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

UFC organizācija izskata iespēju piedāvāt britu smagsvaru bokserim Entonijam Džošua parakstīt iespaidīgi kontraktu. «The Daily Telegraph» vēsta, ka runa varētu būt pat par 500 miljoniem ASV dolāru.

28 gadus vecais Džošua šobrīd ir viena no boksa pasaules spožākajām zvaigznēm. Viņa īpašumā šobrīd ir Starptautiskās boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempiona jostas.

«The Daily Telegraph» rīcībā esošā informācija liecina, ka UFC vadība plāno Džošua piedāvāt 500 miljonu ASV dolāru kontraktu, kas britu padarītu par savas valsts visu laiku vislabāk apmaksāto bokseri.

UFC prezidents Dana Vaits 31. martā grasās apmeklēt cīņu Kārdifā, kur Džošua tiksies ar jaunzēlandieti Džozefu Pārkeru, kurš ir Pasaules Boksa organizācijas (WBO) jostas īpašnieks.

Pēc šīs cīņas Vaits plāno tikties ar Džošua un viņa komandu, lai apspriestu iespējamo sadarbību. Tiek vēstīts, ka Džošua piedāvās aizvadīt 10 cīņas, par katru no tām saņemot 50 miljonus ASV dolāru.

Džošua savas profesionāļa karjeras laikā aizvadījis 20 cīņas un visās izcīnījis uzvaru ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu